Pszichiáter! - Hangulatzavar, depresszió, kényszerbetegségek, szorongás kezelése. Pánikbetegség, bipoláris zavar, fóbiák orvoslása.

Dr Kecskés István Pszichiáter

 

Pszichiáter magánrendelő

Magánrendelő: II. és a III. kerületben

Dr. Kecskés István Publikációk - Írások - Munkák

Kérem, olvassa publikációimat és írásaimat, melyben sok lényeges, érdekes szakmai információt osztok meg az alábbi témák iránt érdeklődőkkel...

Kérem, olvassa el a néhány fontosabb pszichotikus betegségekről szóló oldalamat is..

 

Dr. Kecskés István jelen publikáció adatainak feldolgozását, elemzését, értelmezését saját maga végezte el. A vizsgálat tervezésében és publikálásában számára a Richter Gedeon Nyrt szakmai és anyagi támogatást nyújtott. A publikáció tartalma nem szükségszerűen tükrözi a Szerkesztőbizottság álláspontját és részéről a márkanevek, kereskedelmi termékek vagy szervezetek nevének említése nem jelent támogatást.
Köszönetnyilvánítás: Dr. Kurimay Tamás osztályvezetőnek, Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak, Pszichiátriai Osztály, Budapest - a szak?mai támogatásért.
*A cikkben megjelölt és a betegek által szedett quetiapin a Richter Nyrt által gyártott NantaridR tabletta volt. Levelező szerző: Dr. Kecskés István, Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak, Pszichiátriai Osztály, 1125 Budapest, Diósárok u. 1-3. E-mail: drki2004@freemail.hu