Hangulatzavar, depresszió, kényszerbetegségek, szorongás kezelése. Pánikbetegség, bipoláris zavar, fóbiák orvoslása.

Dr. Kecskés István Pszichiáter

Olvasson, ingyenes kezelési lehetőségről

Pszichiáter magánrendelő óbudán a Lajos utcában

Magánrendelő: Óbudán és a II. kerületben

Dr. Kecskés István Pszichiáter főorvos

dr kecskés istván pszichiáter főorvos fotója

Pszichiáter magánrendelő

Clinexpert Gyógycentrum
1033 Budapest, Kaszásdűlő u. 5.
Tel: +36709433208
internet: www.foglaljorvost.hu - www.ismertorvos.hu
Rendelés: szerda du 16-20h, előzetes bejelentkezés alapján.

Pszichiáter magánrendelő

Budapest II. ker. 1027 Margit krt 48
(Magánrendelo: nyitás folyamatban)

Főállásban: Fővárosi Szent János Kórház Pszichiátria osztály főorvosKedves Érdeklődő!
Szeretettel köszöntöm bemutatkozóoldalamon! Remélem lehetőségem lesz Önnek segítenem. Amennyiben lelki panaszok miatt keres, szívesen állok rendelkezésére. Elképzelhető, hogy Ön csak érdeklődik, netán egy hozzátartozójának, vagy egy közeli ismerősének vannak panaszai. Ez esetben felvilágosítással, tanácsadással tudom segíteni. Nagyon fontos, hogy minél többet tudjunk meg a környezetünkben élők, esetleg saját betegségünkről, mert ez segítheti a betegekkel való foglalkozást, törődést.
Sokan fordulnak hozzám olyan kérdésekkel, hogy adjak tanácsot, hogyan bánjanak beteg gyerekükkel, társukkal, hogyan lehetne őket rávenni a kezelésre, egyáltalán van-e valami baj. A depresszió, a szorongás sokszor kívülről is látszik. A betegek hajlamosak lehetnek a környezetre, az élethelyzetre fogni a gondokat, a hozzátartozó sokszor objektívebb, jobban látja hogy itt betegségről van szó. A szkizofrén betegek gyakran rejtegetik furcsa gondolataikat, tartva a környezet reakciójától, de mégis lehetnek olyan téveszmék, hallucinációk amik a környezet tudtára jutnak.
A drogdependenciára, a drogaddikcióra általában a beteg viselkedésének megváltozása hívja fel a figyelmet. Az alkoholizmust gyakran próbálják a betegek rejtegetni, bagatellizálni. A demencia, feledékenység sokszor előbb feltűnik a környezetnek, mint a beteg számára. A betegségek könnyebb felismerése érdekében rövid összefoglalásokat találnak az alább megjelníthető menüpontok alatt.

Amennyiben önnek szüksége van pszichiáter segítségre, szorongásos zavarral (pánikbetegséggel, fóbiákkal, kényszerbetegséggel) küzd, vagy hangulati zavarai vannak (unipoláris vagy bipoláris depresszió), alkohol vagy drogproblémái vannak, úgy érzi hogy memóriája nincs rendben (memóriazavarok, demencia), esetleg furcsa dolgokat észlel, vagy furcsa gondolatai vannak, netán már kezelik szkizofréniával, de továbbra sincs jól, akkor pszichoterápiával és/vagy gyógyszeres terápiával segíthetek.
A rendelés előjegyzés alapján történik, így várakozásmentesen tudom fogadni. Amennyiben mégis korábban érkezik, szép, barátságos környezetben töltheti az időt újságok és ingyenes ásványvíz mellett. Adminisztrátorunk készséggel fogadja hívását, amennyiben további részletek iránt érdeklődik vagy időpontot egyeztetne.
Üdvözlettel !

Dr. Kecskés István Pszichiáter